Ovoce jako surovina pro výrobu nápojů
Show full item record
No preview available
Title:
|
Ovoce jako surovina pro výrobu nápojů |
Author: |
Kovář, Jaroslav
|
Advisor: |
Rop, Otakar
|
Abstract:
|
Cílem práce bylo zabývat se ovocnými druhy, které jsou vhodné pro výrobu nápojů. V práci jsou dále zmíněny technologie výroby základních nápojů, které souvisí s ovocem jako surovinou. Zejména je v bakalářské práci popsána výroba nealkoholických ovocných nápojů a ovocných vín. Součástí popisu jsou také důležité aspekty výroby révových vín a lihovin. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/10068
|
Date:
|
2009-05-28 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
C
12987
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account