Ovoce jako surovina pro výrobu nápojů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Ovoce jako surovina pro výrobu nápojů

Show full item record

No preview available
Title: Ovoce jako surovina pro výrobu nápojů
Author: Kovář, Jaroslav
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Cílem práce bylo zabývat se ovocnými druhy, které jsou vhodné pro výrobu nápojů. V práci jsou dále zmíněny technologie výroby základních nápojů, které souvisí s ovocem jako surovinou. Zejména je v bakalářské práci popsána výroba nealkoholických ovocných nápojů a ovocných vín. Součástí popisu jsou také důležité aspekty výroby révových vín a lihovin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10068
Date: 2009-05-28
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 12987


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kovář_2009_bp.pdf 1.211Mb PDF View/Open
kovář_2009_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word View/Open
kovář_2009_op.doc 44Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account