dc.contributor.advisor |
Bartošíková, Romana
|
|
dc.contributor.author |
Bačáková, Martina
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-18T02:39:52Z |
|
dc.date.available |
2010-07-18T02:39:52Z |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/10139
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá nabídkou biopotravin ve zlínských nákupních střediscích. Teore-tická část zahrnuje problémové okruhy vztahující se k biopotravinám, a to spotřebu potravin v České republice během posledních let, zásady ekologického zemědělství, charakteristiku biopotravin, jejich legislativu, značení a zhodnocení kvality a zásady Ekologického zeměděl-ství. Sledovanými markety byly Tesco, Billa, Albert, Penny Market, Interspar a Kaufland. |
cs |
dc.format |
40 s., 16 s. obr. příloh. |
cs |
dc.format.extent |
2673416 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
biopotraviny
|
cs |
dc.subject |
ekologické zemědělství
|
cs |
dc.subject |
nabídka
|
cs |
dc.subject |
organic food
|
en |
dc.subject |
organic farming
|
en |
dc.subject |
suplly
|
en |
dc.title |
Biopotraviny na českém trhu |
cs |
dc.title.alternative |
Organic food on the czech market |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mráčková, Eva |
|
dc.date.accepted |
2009-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
Bachelor's thesis deals with the supply of organic food in shopping centers in Zlín. Theoretical part covers problem areas related to organic food and food consumption in the Czech Republic in recent years, organic farming principles, characteristics of organic food, their legislation, marking and assessment of the quality and the principles of organic agriculture. Tracked markets were Tesco, Billa, Albert, Penny Market, Interspar and Kaufland. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
7675
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-18 |
|
utb.result.grade |
B |
|