dc.contributor.advisor |
Kašpárková, Svatava
|
|
dc.contributor.author |
Vaněk, Stanislav
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-18T03:14:37Z |
|
dc.date.available |
2010-07-18T03:14:37Z |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/10202
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce si klade za cíl zpracování ŠVP oboru kuchař - číšník na SŠHS v Kroměříži, nové metody výuky a evaluaci učitele oboru kuchař - číšník na SŠHS v Kroměříži. V teoretické části uvádím údaje o rozvoji vzdělání v České republice, profilu žáka ŠVP a charakteristice ŠVP oboru kuchař - číšník na SŠHS v Kroměříži. V praktické části jsem se zaměřil na nové metody výuky ŠVP - tvorbu mentální mapy, vyhodnocení motivace učebních činností žáků a evaluace učitele. |
cs |
dc.format |
63 s., obr. příloh 10. |
cs |
dc.format.extent |
3876137 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Školský vzdělávací program
|
cs |
dc.subject |
profil absolventa
|
cs |
dc.subject |
klíčové kompetence
|
cs |
dc.subject |
průřezová témata
|
cs |
dc.subject |
mentální mapy
|
cs |
dc.subject |
evaluace
|
cs |
dc.subject |
School educational programme
|
en |
dc.subject |
school leaver's profile
|
en |
dc.subject |
topics occurring in all school subjects
|
en |
dc.subject |
mental maps
|
en |
dc.subject |
key competence
|
en |
dc.subject |
evaluation
|
en |
dc.title |
Přínos ŠVP oboru kuchař - číšník na SŠHS v Kroměříži |
cs |
dc.title.alternative |
THE CONTRIBUTION OF THE SCHOOL EDUCATIONAL PROGRAMME TO THE SPECIALIZATION COOK-WAITER AT THE SECONDARY SCHOOL FOR HOTELS AND SERVICES |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Musil, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2009-06-22 |
|
dc.description.abstract-translated |
The main aim of my bachelor's dissertation is the elaboration of the school educational programme for trainees being trained to become cooks or waiters at the secondary school for hotel services in Kroměříž, as well as new methods of the training and the teacher's evaluation. Its theoretical part contains a piece of information about the development of education in the Czech Repubic, the pupil's profile and the characteristics of the school educational programme in the above mentioned field. I have devoted the practical part to the new methods of the training within the frame of the shool educational programme- the mental map creation, the assessement of the motivation of the pupils' training activities and the teacher's evaluation. |
en |
dc.description.department |
Ústav pedagogických věd |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/101
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Sociální pedagogika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Social pedagogy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Specializace v pedagogice |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Specialization in pedagogy |
en |
dc.identifier.stag |
10474
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-19 |
|
utb.result.grade |
B |
|
local.subject |
učební obory
|
cs |
local.subject |
vzdělávací programy
|
cs |
local.subject |
kuchaři
|
cs |
local.subject |
courses of studies in vocational education
|
en |
local.subject |
educational programs
|
en |
local.subject |
cooks
|
en |