Nové trendy ve výrobě bramborového škrobu a výrobky z něj
Show full item record
No preview available
Title:
|
Nové trendy ve výrobě bramborového škrobu a výrobky z něj |
Author: |
Slaměníková, Hana
|
Advisor: |
Burešová, Iva
|
Abstract:
|
Bakalářská práce je zaměřena na nové trendy využití bramborového škrobu. Součástí práce jsou základní informace týkající se brambor, a to chemické složení bramborové hlízy, požadavky na jakost, pěstování, skladování, choroby a škůdci brambor. Práce je dále zaměřena na výrobu bramborového škrobu z brambor. Nejvýznamnější část je věnována základním výrobkům z bramborového škrobu, využití bramborového škrobu při výrobě bioethanolu nebo také při výrobě biodegradabilních výrobků a získávání butanolu ze škrobnatých materiálů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/11402
|
Date:
|
2010-05-27 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
B
15449
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account