Možnosti zabezpečení stravování příslušníků Policie ČR během nasazení v krizových stavech
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Mrkvička, Vladimír
|
|
dc.contributor.author |
Čechová, Markéta
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-18T18:40:30Z |
|
dc.date.available |
2010-07-18T18:40:30Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/11445
|
|
dc.description.abstract |
Práce je zaměřena na možnosti zabezpečení stravování příslušníků Policie České republiky během krizových situací. Formou dotazníkového průzkumu byla zjišťována přijatelnost dávek pro celodenní stravování členů Integrovaného záchranného systému, a to z hlediska množství chutnosti. Navržená dávka potravin byla pro příslušníky Policie ČR dostačující, přiměřená a vhodná pro použití při zásahu během krizových (mimořádných) situací. Testovaná celodenní dávka byla policisty hodnocena jako celkově chuťově přijatelná. |
cs |
dc.format |
42 |
cs |
dc.format.extent |
2515279 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Policie ČR
|
cs |
dc.subject |
krizová situace
|
cs |
dc.subject |
celodenní stravování
|
cs |
dc.subject |
dotazníkový průzkum
|
cs |
dc.subject |
Czech Republic Police
|
en |
dc.subject |
emergency situation
|
en |
dc.subject |
full board
|
en |
dc.subject |
questionnaire survey
|
en |
dc.title |
Možnosti zabezpečení stravování příslušníků Policie ČR během nasazení v krizových stavech |
cs |
dc.title.alternative |
Boarding possibilities for policemen of Czech Republic during crisis situation |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Škrovánková, Soňa |
|
dc.date.accepted |
2010-06-15 |
|
dc.description.abstract-translated |
This work is focused on boarding of police of the Czech Republic during crisis situations. The acceptability of doses (for whole day) was assessed using a questionnaire survey. Tested rations designed for police officers were sufficient, appropriate and adequate for use during an intervention in crisis situations. Tested whole-day dose was evaluated as the tool with generally acceptable taste. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/136
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
15440
|
|
dc.date.assigned |
2010-01-04 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account