Adherence bakterií mléčného kvašení na vlákninu
Show full item record
No preview available
| 
Title: 
 | 
Adherence bakterií mléčného kvašení na vlákninu | 
| Author: | 
Večeřová, Karolína
 | 
| Advisor: | 
Holko, Ivan
 | 
| 
Abstract:
 | 
Probiotika jsou živé mikroorganismy, které příznivě ovlivňují zdravotní stav hostitele. Jejich podávání může zlepšit zažívání, pomoci k vyléčení průjmu  Vláknina je směs mnoha složitých organických látek, z nichž každá má unikátní fyzikální a chemické vlastnosti. Pomáhá zlepšovat stav sliznice tlustého střeva, snižuje hladinu cholesterolu a reguluje trávení a pravidelnost stolice. | 
| 
URI:
 | 
http://hdl.handle.net/10563/11736
 | 
| 
Date:
 | 
2010-05-20 | 
| 
Availability:
 | 
Bez omezení | 
| 
Department:
 | 
Ústav biochemie a analýzy potravin | 
| 
Discipline:
 | 
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | 
| 
Grade for thesis and defense:
 | 
A
14697
 | 
        	     
                
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
 
 
Search DSpace
Browse
- 
All of DSpace
 
- 
This Collection
 
 
My Account