Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
Show full item record
No preview available
| 
Title: 
 | 
Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád | 
| Author: | 
Olšanský, Marek
 | 
| Advisor: | 
Škrovánková, Soňa
 | 
| 
Abstract:
 | 
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou čokolády a čokoládových výrobků, jejich historií, rozdělením, pěstováním kakaovníku a získáváním kakaa. Podrobně jsou popsány  suroviny pro výrobu čokolády a technologie výroby čokolády a čokoládových výrobků. Součástí práce je také popis chemického složení a fyzikálních vlastností čokolády a její zdravotní účinky. | 
| 
URI:
 | 
http://hdl.handle.net/10563/12057
 | 
| 
Date:
 | 
2010-05-30 | 
| 
Availability:
 | 
Bez omezení | 
| 
Department:
 | 
Ústav biochemie a analýzy potravin | 
| 
Discipline:
 | 
Technologie a řízení v gastronomii | 
| 
Grade for thesis and defense:
 | 
B
15447
 | 
        	     
                
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
 
 
Search DSpace
Browse
- 
All of DSpace
 
- 
This Collection
 
 
My Account