Zmapování a kontrola výroby Nivy a její postavení na trhu z pohledu konzumenta.
Show full item record
No preview available
Title:
|
Zmapování a kontrola výroby Nivy a její postavení na trhu z pohledu konzumenta. |
Author: |
Kopecká, Jitka
|
Advisor: |
Kramářová, Daniela
|
Abstract:
|
Cílem diplomové práce bylo pojednat o plísňovém sýru Niva, vyráběném s.r.o. Dolní Přím. Teoretický úvod se věnuje původu sýru a surovinám, ze kterých se vyrábí. Poté je popsán jeho výrobní postup. Praktická část se zabývá stanovením kyselosti mléka a sýra, další využívá dotazníkovou metodu ke zjištění pozice Nivy na trhu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/12435
|
Date:
|
2010-05-20 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
C
15129
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account