Mlýnské zpracování kukuřice
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Burešová, Iva
|
|
dc.contributor.author |
Lichnovský, Miroslav
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-19T22:26:18Z |
|
dc.date.available |
2010-07-19T22:26:18Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/13215
|
|
dc.description.abstract |
Cílem práceje popsat problematiku mlýnského zpracování kukuřice, chemické složení a anatomii kukuřičného zrna. Mlecí proces a jeho nejdůležitější technologické operace. Popis hlavních strojů a zařízen včetně jejich pracovních principů. Technologie odklíčkování v závislosti na požadovaném charakter kukuřičných produktů.Uvedeny jsou důležité technologické operace s popisem strojů a jejich pracovních principů. Princip a druhy extruze s popisem konstrukce extrudéru. |
cs |
dc.format |
40 |
cs |
dc.format.extent |
1451259 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Kukuřice
|
cs |
dc.subject |
mlecí proces
|
cs |
dc.subject |
odklíčkování
|
cs |
dc.subject |
třídění
|
cs |
dc.subject |
kukuřičná krupice
|
cs |
dc.subject |
extruze
|
cs |
dc.subject |
Maize
|
en |
dc.subject |
Corn
|
en |
dc.subject |
milling process
|
en |
dc.subject |
degremination
|
en |
dc.subject |
sorting
|
en |
dc.subject |
maize grits
|
en |
dc.subject |
extrusion
|
en |
dc.title |
Mlýnské zpracování kukuřice |
cs |
dc.title.alternative |
Maize milling processing |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hanuštiak, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2010-06-15 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this work is to describe the problems of the corn mill processing, chemical composition and anatomy of maize grain. Milling process and its the most important technological operations. Degermination technology depending on the required character of maize products. Description main machinery equipment, including working principles. Principle and types of extrusion with a description of construction. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/136
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
15819
|
|
dc.date.assigned |
2010-01-04 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account