Možnosti přípravy kosmetických emulzí
Show full item record
No preview available
Title:
|
Možnosti přípravy kosmetických emulzí |
Author: |
Nenutilová, Hana
|
Advisor: |
Krejčí, Jiří
|
Abstract:
|
Cílem této bakalářské práce je charakteristika emulzí. Způsoby jejich stabilizace. Popisy přípravy klasických emulzí, mikroemulzí a nanoemulzí, složených emulzí. V poslední části práce jsou uvedeny některé konkrétní složení emulzí a jejich přípravy. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/13742
|
Date:
|
2010-05-26 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
E
14846
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account