Využití projektového řízení při realizaci specifické event marketingové aktivity hotelu Sheraton Grand Hotel and Spa Edinburgh.
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Štefánek, Radoslav
|
|
dc.contributor.author |
Šumberová, Naděžda
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-20T07:36:13Z |
|
dc.date.available |
2010-07-20T07:36:13Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-03 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/14256
|
|
dc.description.abstract |
Hlavním cílem této diplomové práce je popis momentální situace hotelu Sheraton Grand na základě vypracovaných analýz a vytvoření ideálního plánu pro slavnostní večeři v tomto hotelu během Vánočních svátků pro rok 2010. Proto se teoretická část zabývá projektovým řízením se specifikací na organizaci událostí. Jsou zde použity a vypracovány analýzy jako PEST, SWOT nebo Porterova analýza pěti sil, společně se specifickou analýzou používa-nou v hotelu a nestrukturovanými rozhovory s hotelovými zaměstnanci. V projektové části je vypracovaný návrh na výše zmíněnou událost s několika doporučeními a analýzou ná-kladů, přínosů a rizik. |
cs |
dc.format |
95 s., 11 s. obr. příloh |
cs |
dc.format.extent |
4408294 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Projektové řízení
|
cs |
dc.subject |
organizování událostí
|
cs |
dc.subject |
PEST analýza
|
cs |
dc.subject |
Porterova analýza pěti konkurenčních sil
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
struktura rozpisu práce
|
cs |
dc.subject |
Ganttův diagram
|
cs |
dc.subject |
metoda kritické cesty
|
cs |
dc.subject |
Project management
|
en |
dc.subject |
Event management
|
en |
dc.subject |
PEST analysis
|
en |
dc.subject |
Porter's five forces analysis
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
Work Breakdown Structure
|
en |
dc.subject |
Gantt chart
|
en |
dc.subject |
Critical Path Method
|
en |
dc.title |
Využití projektového řízení při realizaci specifické event marketingové aktivity hotelu Sheraton Grand Hotel and Spa Edinburgh. |
cs |
dc.title.alternative |
Project management application during festive season in Sheraton Grand Hotel and Spa Edinburgh. |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Rideg, Tomáš |
|
dc.date.accepted |
2010-05-24 |
|
dc.description.abstract-translated |
The main objective of this thesis is to describe current situation of the Sheraton Grand ho-tel on the basis of analysis and to propose ideal plan for Christmas dinner party in 2010. Therefore the theoretical part defines project management and event management specifics. PEST, SWOT and Porter's five forces analysis are formulated here along with specific analysis used in hotel and unstructured interviews with hotel employees. In project part there is a Christmas dinner party plan and several suggestions altogether with costs, contri-bution and risk analyses. |
en |
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/175
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management a marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and management |
en |
dc.identifier.stag |
15374
|
|
dc.date.assigned |
2010-03-29 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account