Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s.

Show full item record

No preview available
Title: Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s.
Author: Krejčová, Zuzana
Advisor: Bartošíková, Romana
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na analýzu plnění hygienických a bezpečnostních standardů při výrobě ořechových směsí ve firmě Alika a.s. Teoretická část popisuje hygienu a bez-pečnost výroby potravin, rozdělení zdravotních nebezpečí ve výrobě potravin a systémy pro bezpečnost potravin. V praktické části je představena firma Alika a.s. Dále jsou podrobně rozepsány jednotlivé pracovní technologie a jejich možná rizika.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14461
Date: 2010-05-26
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 15048


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
krejčová_2010_bp.pdf 1.356Mb PDF View/Open
krejčová_2010_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open
krejčová_2010_op.doc 49.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account