Nakládání s odpady v gastronomické praxi
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Hoza, Ignác
|
|
dc.contributor.author |
Komár, Aleš
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T05:00:05Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T05:00:05Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/15142
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce analyzuje právní úpravy zabývající se problematikou odpadů odpadového hospodářství v provozu společného stravování a uvádí podrobný popis hospodaření menšího restauračního provozu s odpady a to za roky 2010 ? 2011. Uvádí produkci odpadů z potravin a náklady na jejich odstranění v provozech závodního stravování. Ukazuje na způsoby nakládání s gastronomickými odpady v restaurační praxi a navrhuje opatření ke zlepšení systému hospodaření s odpady ze stravovacího provozu. |
cs |
dc.format |
68 s. (103 434 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
650995 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Gastronomie
|
cs |
dc.subject |
odpadové hospodářství
|
cs |
dc.subject |
odstranění odpadu
|
cs |
dc.subject |
odpady ze stravování
|
cs |
dc.subject |
Gastronomie
|
en |
dc.subject |
waste management
|
en |
dc.subject |
waste disposal and utilization
|
en |
dc.subject |
leftovers
|
en |
dc.title |
Nakládání s odpady v gastronomické praxi |
cs |
dc.title.alternative |
Waste Management in Gastronomic Practice. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Budinský, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2011-06-20 |
|
dc.description.abstract-translated |
The thesis analyze a legal regulativ dealing with question of waste and demonstrates a detailed description of waste management in the Wales arising in the course of the catering operations of the smaller restaurant during the years 2010 - 2011. It focus on the question of the waste production from food, its management and ecology. Potential suggestions are introduced which might lead to the improve in waste management from the catering operations. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/136
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
21891
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-25 |
|
utb.result.grade |
A |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account