Esenciální mastné kyseliny v potravinách a potravinových doplňcích v ČR
Show full item record
No preview available
| 
Title: 
 | 
Esenciální mastné kyseliny v potravinách a potravinových doplňcích v ČR | 
| Author: | 
Mikšík, Roman
 | 
| Advisor: | 
Kuřitka, Ivo
 | 
| 
Abstract:
 | 
Tato bakalářská práce shrnuje dostupné informace o esenciálních mastných kyselinách a zabývá se charakteristikou, názvoslovím, vlastnostmi i souvisejícími aspekty s výskytem takto specifických mastných kyselin. Dále se věnuje potravinám a potravním doplňkům, se zaměřením na vysoký obsah esenciálních mastných kyselin, které jsou významným fakto-rem ovlivňujícím lidské zdraví. | 
| 
URI:
 | 
http://hdl.handle.net/10563/15167
 | 
| 
Date:
 | 
2011-05-27 | 
| 
Availability:
 | 
Bez omezení | 
| 
Department:
 | 
Ústav biochemie a analýzy potravin | 
| 
Discipline:
 | 
Technologie a řízení v gastronomii | 
| 
Grade for thesis and defense:
 | 
A
20549
 | 
        	     
                
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
 
 
Search DSpace
Browse
- 
All of DSpace
 
- 
This Collection
 
 
My Account