Úloha tuků ve výživě
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Hoza, Ignác
|
|
dc.contributor.author |
Jančová, Bohumíra
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T05:21:14Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T05:21:14Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-26 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/15181
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této bakalářské práce je seznámení s úlohou tuků ve výživě člověka. V jednotlivých kapitolách je kladen důraz na charakteristiku, složení, výskyt a zdroje tuků. Je rozebíráno trávení a metabolismus tuků. Pozornost je věnována také významu tuků ve výživě a nega-tivní funkci tuků ve výživě. |
cs |
dc.format |
49 s. |
cs |
dc.format.extent |
1855104 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Lipid
|
cs |
dc.subject |
mastná kyselina
|
cs |
dc.subject |
metabolismus tuků
|
cs |
dc.subject |
význam tuků
|
cs |
dc.subject |
Lipids
|
en |
dc.subject |
fatty acids
|
en |
dc.subject |
fat metabolism
|
en |
dc.subject |
meaning fat
|
en |
dc.title |
Úloha tuků ve výživě |
cs |
dc.title.alternative |
The Role of Fats in the Diet |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Budinský, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2011-06-20 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this thesis is to introduce the role of fats in human nutrition. Individual chapters focus on the characteristics, composition, occurrence and source of fat. It dismantled digestion and fat metabolism. Attention is also paid to the importance of fat in the diet, and a negative function of fat in the diet. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/136
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
21887
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-25 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account