dc.contributor.advisor |
Družbíková, Helena
|
|
dc.contributor.author |
Šolcová, Tereza
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T08:20:10Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T08:20:10Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/15359
|
|
dc.description.abstract |
Práce byla zaměřena na problematiku včelího medu. V teoretické části byla popsána historie a vznik včelího medu, druhy medu dostupné na našem trhu. Dále byl včelí med řešen jako potravina a med jako lék. V praktické části byl proveden průzkum trhu a dotazníkový průzkum. V poslední části práce bylo provedeno senzorické hodnocení u různých druhů medu. |
cs |
dc.format |
55 s. (52 750 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
1939663 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
med
|
cs |
dc.subject |
senzorické hodnocení medu
|
cs |
dc.subject |
průzkum trhu
|
cs |
dc.subject |
honey
|
en |
dc.subject |
sensory evaluation of honey
|
en |
dc.subject |
market research
|
en |
dc.title |
Med jako potravina i jako přírodní léčivo |
cs |
dc.title.alternative |
Honey as food and as natural medicine |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Severová, Marta |
|
dc.date.accepted |
2011-06-22 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis was focused on the issue of honey. The theoretical part describes the history and emergence of honey, types of honey available in our market. Furthermore, honey has been designed as a food and honey as a medicine. The practical part of this work was carried out market research and a questionnaire survey. The last part was subjected to sensory evaluation of various types of honey. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/136
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
17167
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-25 |
|
utb.result.grade |
C |
|