Med jako potravina i jako přírodní léčivo

DSpace Repository

Language: English čeština 

Med jako potravina i jako přírodní léčivo

Show simple item record

dc.contributor.advisor Družbíková, Helena
dc.contributor.author Šolcová, Tereza
dc.date.accessioned 2012-03-09T08:20:10Z
dc.date.available 2012-03-09T08:20:10Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/15359
dc.description.abstract Práce byla zaměřena na problematiku včelího medu. V teoretické části byla popsána historie a vznik včelího medu, druhy medu dostupné na našem trhu. Dále byl včelí med řešen jako potravina a med jako lék. V praktické části byl proveden průzkum trhu a dotazníkový průzkum. V poslední části práce bylo provedeno senzorické hodnocení u různých druhů medu. cs
dc.format 55 s. (52 750 znaků) cs
dc.format.extent 1939663 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject med cs
dc.subject senzorické hodnocení medu cs
dc.subject průzkum trhu cs
dc.subject honey en
dc.subject sensory evaluation of honey en
dc.subject market research en
dc.title Med jako potravina i jako přírodní léčivo cs
dc.title.alternative Honey as food and as natural medicine en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Severová, Marta
dc.date.accepted 2011-06-22
dc.description.abstract-translated This thesis was focused on the issue of honey. The theoretical part describes the history and emergence of honey, types of honey available in our market. Furthermore, honey has been designed as a food and honey as a medicine. The practical part of this work was carried out market research and a questionnaire survey. The last part was subjected to sensory evaluation of various types of honey. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 17167
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
šolcová_2011_bp.pdf 1.849Mb PDF View/Open
šolcová_2011_vp.doc 87.5Kb Microsoft Word View/Open
šolcová_2011_op.pdf 63.81Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account