Pohanka jako bioprodukt a její využití v gastronomii

DSpace Repository

Language: English čeština 

Pohanka jako bioprodukt a její využití v gastronomii

Show full item record

No preview available
Title: Pohanka jako bioprodukt a její využití v gastronomii
Author: Švecová, Zlata
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na dříve běžně pěstovanou a konzumovanou plodinu, kterou je pohanka. Tato pseudocereálie bude v práci popisována jako bioprodukt, který je v současné době opět na vzestupu, ať už po stránce zemědělské, tak i gastronomické. Popis pohanky bude zaměřen nejen na její botanické vlastnosti, ale i na obsah látek, které jsou v ní v nemalé míře obsaženy. V praktické části budou představeny recepty z pohanky, jejichž zařazení do dnešního jídelníčku může být vhodným a vítaným zpestření.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15619
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: C 16262


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
švecová_2011_bp.pdf 1.249Mb PDF View/Open
švecová_2011_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
švecová_2011_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account