Využití zlepšujících přípravků v gastronomii

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití zlepšujících přípravků v gastronomii

Show full item record

No preview available
Title: Využití zlepšujících přípravků v gastronomii
Author: Budínková, Nikola
Advisor: Brachtl, Václav
Abstract: Tato Bakalářská práce je zaměřena teoreticky na gastronomii a využití zlepšujících pří-pravků. Ohledně gastronomie, je zde definována jak česká a světová, tak i speciální a to molekulární gastronomie. Dále jsou zde popsány zlepšující přípravky jejich využití a cha-rakteristika. Poté popis a druhy jednotlivých zlepšujících přípravků, jako jsou oxidační a redukční látky, emulgátory, stabilizátory, kypřící látky a jiné. V závěru ještě popis potravi-nových diet a alergií a náhrady potravin při těchto onemocněních.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15641
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 22677


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
budínková_2011_bp.pdf 1.434Mb PDF View/Open
budínková_2011_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
budínková_2011_op.zip 67.82Kb Unknown View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account