Využití zlepšujících přípravků v gastronomii
Show full item record
No preview available
Title:
|
Využití zlepšujících přípravků v gastronomii |
Author: |
Budínková, Nikola
|
Advisor: |
Brachtl, Václav
|
Abstract:
|
Tato Bakalářská práce je zaměřena teoreticky na gastronomii a využití zlepšujících pří-pravků. Ohledně gastronomie, je zde definována jak česká a světová, tak i speciální a to molekulární gastronomie. Dále jsou zde popsány zlepšující přípravky jejich využití a cha-rakteristika. Poté popis a druhy jednotlivých zlepšujících přípravků, jako jsou oxidační a redukční látky, emulgátory, stabilizátory, kypřící látky a jiné. V závěru ještě popis potravi-nových diet a alergií a náhrady potravin při těchto onemocněních. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/15641
|
Date:
|
2011-05-30 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
A
22677
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account