dc.contributor.advisor |
Lazárková, Zuzana
|
|
dc.contributor.author |
Kyseláková, Zuzana
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T19:53:05Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T19:53:05Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-20 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/16262
|
|
dc.description.abstract |
Tato práce se zabývá hodnocením kvality 18 odrůd pšenice ozimé ze sklizně 2010. Teoretická část pojednává o botanické charakteristice pšenice, popisuje kvalitativní parametry, odrůdy pšenice a methody používané pro reologii těsta. V praktické části práce jsou výsledky z reologických analýz. |
cs |
dc.format |
68 s. |
cs |
dc.format.extent |
2327596 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
pšenice
|
cs |
dc.subject |
jakostní parametry
|
cs |
dc.subject |
reologie
|
cs |
dc.subject |
farinograf
|
cs |
dc.subject |
extenzograf
|
cs |
dc.subject |
alveograf
|
cs |
dc.subject |
pekařský pokus
|
cs |
dc.subject |
wheat
|
en |
dc.subject |
quality parameters
|
en |
dc.subject |
rheology
|
en |
dc.subject |
farinograph
|
en |
dc.subject |
extenzograph
|
en |
dc.subject |
alveograpf
|
en |
dc.subject |
test baking
|
en |
dc.title |
Hodnocení kvality vybraných odrůd pšenice ozimé na základě reologických analýz |
cs |
dc.title.alternative |
Evaluation of quality of selected species of wheat based on rheologic analyses |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Pečivová, Pavlína |
|
dc.date.accepted |
2011-05-31 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis deals with the evoluation of the quality of 18 varieties fo winter wheat harvested in 2010. The theoretical part is concerned with the botanical characteristic of wheat, quality parameters, wheat varieties and methods used for analysing dough rheology. In the practical part of work are results from rheologic analysis. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/196
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, Hygiene and Economics of Food Production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
21758
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-25 |
|
utb.result.grade |
C |
|