Hodnocení kvality vybraných odrůd pšenice ozimé na základě reologických analýz

DSpace Repository

Language: English čeština 

Hodnocení kvality vybraných odrůd pšenice ozimé na základě reologických analýz

Show simple item record

dc.contributor.advisor Lazárková, Zuzana
dc.contributor.author Kyseláková, Zuzana
dc.date.accessioned 2012-03-09T19:53:05Z
dc.date.available 2012-03-09T19:53:05Z
dc.date.issued 2011-05-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/16262
dc.description.abstract Tato práce se zabývá hodnocením kvality 18 odrůd pšenice ozimé ze sklizně 2010. Teoretická část pojednává o botanické charakteristice pšenice, popisuje kvalitativní parametry, odrůdy pšenice a methody používané pro reologii těsta. V praktické části práce jsou výsledky z reologických analýz. cs
dc.format 68 s. cs
dc.format.extent 2327596 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject pšenice cs
dc.subject jakostní parametry cs
dc.subject reologie cs
dc.subject farinograf cs
dc.subject extenzograf cs
dc.subject alveograf cs
dc.subject pekařský pokus cs
dc.subject wheat en
dc.subject quality parameters en
dc.subject rheology en
dc.subject farinograph en
dc.subject extenzograph en
dc.subject alveograpf en
dc.subject test baking en
dc.title Hodnocení kvality vybraných odrůd pšenice ozimé na základě reologických analýz cs
dc.title.alternative Evaluation of quality of selected species of wheat based on rheologic analyses en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Pečivová, Pavlína
dc.date.accepted 2011-05-31
dc.description.abstract-translated This thesis deals with the evoluation of the quality of 18 varieties fo winter wheat harvested in 2010. The theoretical part is concerned with the botanical characteristic of wheat, quality parameters, wheat varieties and methods used for analysing dough rheology. In the practical part of work are results from rheologic analysis. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 21758
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
kyseláková_2011_dp.pdf 2.219Mb PDF View/Open
kyseláková_2011_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
kyseláková_2011_op.doc 98Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account