Preference spotřebitelů při výběru sýrů holandského typu
Show full item record
No preview available
Title:
|
Preference spotřebitelů při výběru sýrů holandského typu |
Author: |
Tomšíková, Lucie
|
Advisor: |
Pachlová, Vendula
|
Abstract:
|
Bakalářská práce zpracovává rešerši zabývající se sýry holandského typu a to jak tuzemské tak zahraniční produkce, jejich výrobou a také vlivem jejich konzumace na výživu člověka. Teoretická část dále zpracovává aktuální problematiku systému chráněného zeměpisného označení a jeho použití. Praktická část je soustředěna na vyhodnocení preference spotřebitelů při výběru sýrů v distribuční síti. Dále se pomocí senzorické analýzy zaměřuje na preferenci posuzovatelů ve vztahu k dostatečné prozrálosti sýrů holandského typu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/16324
|
Date:
|
2011-05-26 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
B
21821
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account