Výhody a nevýhody výroby celozrnného pečiva

DSpace Repository

Language: English čeština 

Výhody a nevýhody výroby celozrnného pečiva

Show full item record

No preview available
Title: Výhody a nevýhody výroby celozrnného pečiva
Author: Nejezchlebová, Hana
Advisor: Brachtl, Václav
Abstract: Předložená bakalářská práce se zabývá celozrnným pečivem, a to především jeho výrobou a nutričním významem. První část práce je věnována surovinám, a to od prvotních obilovin, které jsou nezbytné k výrobě mouk, až k základním surovinám a je poukázáno i na zlepšují-cí přípravky. V další části práce je popsána samotná výroba celozrnného pečiva a shrnuty její výhody a nevýhody a v závěru jsou zmíněny poznatky o nutričním významu celozrnné-ho pečiva pro člověka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16336
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 22692


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
nejezchlebová_2011_bp.pdf 2.814Mb PDF View/Open
nejezchlebová_2011_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
nejezchlebová_2011_op.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account