Analýza konkurenceschopnosti podniku Hotel Ryšavý
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Grycová, Michaela
|
|
dc.contributor.author |
Uhlířová, Petra
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T21:08:53Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T21:08:53Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-20 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/16356
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu konkurenceschopnosti podniku Hotel Ryšavý. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. První část obsahuje teoretické poznatky z oblasti konkurence a konkurenceschopnosti zpracovaných na základě výzkumu literárních zdrojů. Praktická část směřuje k analýze konkurenceschopnosti podniku Hotel Ryšavý při použití nástrojů Porter analýzy, Benchmarkingu, SWOT analýzy. Po vyhodno-cení analýz jsou navržena doporučení ke zvýšení konkurenceschopnosti podniku. |
cs |
dc.format |
67 s. (73 976 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
1925434 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
konkurence
|
cs |
dc.subject |
konkurenceschopnost
|
cs |
dc.subject |
Porter analýzy
|
cs |
dc.subject |
Benchmarking
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
competition
|
en |
dc.subject |
competitive ability
|
en |
dc.subject |
Porter analysis
|
en |
dc.subject |
Benchmarking SWOT analysis
|
en |
dc.title |
Analýza konkurenceschopnosti podniku Hotel Ryšavý |
cs |
dc.title.alternative |
Analyzing the competitiveness of the company Hotel Rysavy |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kubík, Josef |
|
dc.date.accepted |
2011-06-09 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis is focused on analyzing the competitiveness of the company Hotel Ry-savy. The work is divided into two parts, theoretical and practical. First part contains theo-retical notes from area competition and competitiveness of processed based on research of literary sources. Practical part lead to competitiveness analysis of company Hotel Ryšavý using Porter analysis, Benchmarking and SWOT analysis. After evaluation I suggest re-commendation to increase competitiveness of company. |
en |
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/116
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
22357
|
|
dc.date.assigned |
2011-04-04 |
|
utb.result.grade |
C |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account