Analýza konkurenceschopnosti podniku Hotel Ryšavý

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza konkurenceschopnosti podniku Hotel Ryšavý

Show simple item record

dc.contributor.advisor Grycová, Michaela
dc.contributor.author Uhlířová, Petra
dc.date.accessioned 2012-03-09T21:08:53Z
dc.date.available 2012-03-09T21:08:53Z
dc.date.issued 2011-05-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/16356
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na analýzu konkurenceschopnosti podniku Hotel Ryšavý. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. První část obsahuje teoretické poznatky z oblasti konkurence a konkurenceschopnosti zpracovaných na základě výzkumu literárních zdrojů. Praktická část směřuje k analýze konkurenceschopnosti podniku Hotel Ryšavý při použití nástrojů Porter analýzy, Benchmarkingu, SWOT analýzy. Po vyhodno-cení analýz jsou navržena doporučení ke zvýšení konkurenceschopnosti podniku. cs
dc.format 67 s. (73 976 znaků) cs
dc.format.extent 1925434 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject konkurence cs
dc.subject konkurenceschopnost cs
dc.subject Porter analýzy cs
dc.subject Benchmarking cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject competition en
dc.subject competitive ability en
dc.subject Porter analysis en
dc.subject Benchmarking SWOT analysis en
dc.title Analýza konkurenceschopnosti podniku Hotel Ryšavý cs
dc.title.alternative Analyzing the competitiveness of the company Hotel Rysavy en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Kubík, Josef
dc.date.accepted 2011-06-09
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis is focused on analyzing the competitiveness of the company Hotel Ry-savy. The work is divided into two parts, theoretical and practical. First part contains theo-retical notes from area competition and competitiveness of processed based on research of literary sources. Practical part lead to competitiveness analysis of company Hotel Ryšavý using Porter analysis, Benchmarking and SWOT analysis. After evaluation I suggest re-commendation to increase competitiveness of company. en
dc.description.department Ústav managementu a marketingu cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/116 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Management a ekonomika cs
dc.thesis.degree-discipline Management and economics en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 22357
dc.date.assigned 2011-04-04
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
uhlířová_2011_bp.pdf 1.836Mb PDF View/Open
uhlířová_2011_vp.doc 71Kb Microsoft Word View/Open
uhlířová_2011_op.doc 70.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account