Vliv adice česneku u tepelně opracovaných masných výrobků na jejich senzorickou a mikrobiologickou charakteristiku

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv adice česneku u tepelně opracovaných masných výrobků na jejich senzorickou a mikrobiologickou charakteristiku

Show full item record

No preview available
Title: Vliv adice česneku u tepelně opracovaných masných výrobků na jejich senzorickou a mikrobiologickou charakteristiku
Author: Dvořáková, Kateřina
Advisor: Nápravníková, Eva
Abstract: Tato práce se zabývá vlivem přídavku česneku na senzorickou a mikrobiologickou charakteristiku u tepelně opracovaných masných výrobků v závislosti na délce skladování. Senzorickou analýzou se posuzovaly vybrané ukazatele masných výrobků, a to vzhled na povrchu, barva, vypracování, vůně, konzistence, textura a chuť. Z mikrobiologického hlediska se stanovoval celkový počet mikroorganismů. V práci bylo použito k senzorickému a mikrobiologickému vyšetření 12 vzorků Libového párku a 12 vzorků Česnekové klobásy.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17095
Date: 2011-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 21413


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
dvořáková_2011_dp.pdf 2.031Mb PDF View/Open
dvořáková_2011_vp.doc 99Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account