Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP

DSpace Repository

Language: English čeština 

Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP

Show full item record

No preview available
Title: Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP
Author: Maděrová, Jitka
Advisor: Gálová, Jitka
Abstract: Tato bakalářská práce je rozčleněna do pěti kapitol.V první části je definován pojem systému HACCP, jeho historie a vývoj legislativy. Následně na to navazuje popis Správné výrobní a hygienické praxe a cíle SVHP v gastronomických provozech navazující na požadavky SVHP v této kapitole je popsán příjem surovin a výběr dodavatelů, sanitace, vzdělávání a rozvoj zaměstnanců. Dále je zde popis provozovny ŠJ, stavebně technické části a obecně technické podmínky pro gastronomické provozovny. Čtvrtá část bakalářské práce je zaměřena na praktickou část Kontroly teplot pokrmů a chladícího zařízení podle HACCP. Je zde uvedena analýza teplot pokrmů, která je zaznamenaná do tabulky a také její vyhodnocení. V páté kapitole jsou zhodnoceny náklady na rekonstrukci a modernizaci provozu ŠJ.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17204
Date: 2011-08-04
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 22730


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
maděrová_2011_bp.pdf 3.091Mb PDF View/Open
maděrová_2011_vp.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open
maděrová_2011_op.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account