Podnikatelský plán na založení restaurace "U Makové panenky"
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Žampachová, Miroslava
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-10T16:41:44Z |
|
dc.date.available |
2012-03-10T16:41:44Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-13 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/17472
|
|
dc.description.abstract |
V bakalářské práci ?Podnikatelský plán na založení restaurace? je zpracován podnikatelský plán, v němž jsou definovány jednotlivé jeho náležitosti a cíle pro které je vypracováván, tak aby mohl posloužit jako podklad při reálném zakládání restaurace. V teoretické části se autor zabývá základními informacemi o podnikatelském plánu, jeho strukturou a obsahem, věnuje se zde také problematice společného stravování. Praktickou část tvoří konkrétní a realistický podnikatelský plán pro založení reálné restaurace se zaměřením na cílovou sku-pinu zákazníků, kterou jsou rodiče s dětmi. |
cs |
dc.format |
55 s. (10 577 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
1576161 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
založení restaurace
|
cs |
dc.subject |
společné stravování
|
cs |
dc.subject |
cíle podnikání
|
cs |
dc.subject |
segmentace trhu
|
cs |
dc.subject |
právní forma podniku
|
cs |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
setting up a restaurant
|
en |
dc.subject |
catering
|
en |
dc.subject |
business objectives
|
en |
dc.subject |
market segmentation
|
en |
dc.subject |
the legal form of business1 CD
|
en |
dc.title |
Podnikatelský plán na založení restaurace "U Makové panenky" |
cs |
dc.title.alternative |
Business plan for establishing a restaurant "The poppy dolls" |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Konečný, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2011-06-07 |
|
dc.description.abstract-translated |
In the bachelor thesis "The business plan for the establishment of a restaurant" is processing a business plan, so it will be can serve in establishing a restaurant. In theory part, the author deals basic information about the business plan, it's structure and content. The practical part consists of a concrete and realistic business plan for establishing a real restaurant with a focus on the target group of customers, which are parents with children. |
en |
dc.description.department |
Ústav ekonomie |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/104
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistika a management |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistics and Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
20041
|
|
dc.date.assigned |
2010-11-30 |
|
utb.result.grade |
A |
|
local.subject |
založení podniku
|
cs |
local.subject |
restaurace
|
cs |
local.subject |
starting a business
|
en |
local.subject |
restaurants
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account