Vliv malolaktické fermentace na obsah antioxidantů v červeném víně

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv malolaktické fermentace na obsah antioxidantů v červeném víně

Show full item record

No preview available
Title: Vliv malolaktické fermentace na obsah antioxidantů v červeném víně
Author: Humpulová, Lucie
Advisor: Hanuštiak, Pavel
Abstract: Diplomová práce se zabývá vlivem malolaktické fermentace na obsah antioxidantů v červeném víně. V teoretické části byla popsána výroba červeného vína, malolaktická fermentace a antioxidanty ze skupiny polyfenolů. Součástí je také přehled chromatografických metod a bližší zaměření na metodu HPLC. V praktické části jsou pak vyhodnoceny výsledky laboratorních analýz. K analýze byly použity dvě odrůdy vína od dvou vinařů, odebíraných podle časového harmonogramu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17588
Date: 2011-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 22617


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
humpulová_2011_dp.pdf 968.5Kb PDF View/Open
humpulová_2011_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
humpulová_2011_op.doc 97.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account