Dezinfekční prostředky pro zdravotnictví, potravinářství a úpravu vody
Show full item record
No preview available
| 
Title: 
 | 
Dezinfekční prostředky pro zdravotnictví, potravinářství a úpravu vody | 
| Author: | 
Tomášková, Petra
 | 
| Advisor: | 
Jelínková, Romana
 | 
| 
Abstract:
 | 
Bakalářská práce pojednává o problematice výskytu mikroorganizmů ve zdravotnictví a potravinářství a o možnostech jejich zneškodnění. Jsou zde popsány jednotlivé metody dezinfekce, požadavky na dezinfekční prostředky a příklady používaných komerčních přípravků. Dále se práce zaměřuje na úpravu vody a hygienické zabezpečení pitné vody chemickými metodami. Práce obsahuje také přehled legislativních trendů týkajících se zdraví, hygieny a dezinfekce v daných oblastech průmyslového využití. | 
| 
URI:
 | 
http://hdl.handle.net/10563/17735
 | 
| 
Date:
 | 
2011-05-30 | 
| 
Availability:
 | 
Bez omezení | 
| 
Department:
 | 
Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky | 
| 
Discipline:
 | 
Chemie a technologie potravin | 
| 
Grade for thesis and defense:
 | 
A
21671
 | 
        	     
                
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
 
 
Search DSpace
Browse
- 
All of DSpace
 
- 
This Collection
 
 
My Account