Vývoj vybraných analytických ukazatelů piva v průběhu technologického procesu
Show full item record
No preview available
Title:
|
Vývoj vybraných analytických ukazatelů piva v průběhu technologického procesu |
Author: |
Fanta, Jiří
|
Advisor: |
Valášek, Pavel
|
Abstract:
|
Práce se zabývá metodami vhodnými ke stanovení antioxidační kapacity piva, metodami vhodnými ke stanovení polyfenolů v pivu a popisem mikrobiologie pivovarské výroby. Práce obsahuje popis technologického procesu výroby piva a chemické složení piva, sladu a chmele. V experimentální části byly analyzovány vzorky piv na celkovou antioxidační kapacitu a na celkové polyfenoly. Anylýzy byly doplněny jednoduchými mirobiologickými rozbory. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/17898
|
Date:
|
2011-05-20 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
21414
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account