Průzkum stravovacích návyků mladé populace v České republice

DSpace Repository

Language: English čeština 

Průzkum stravovacích návyků mladé populace v České republice

Show simple item record

dc.contributor.advisor Družbíková, Helena
dc.contributor.author Blaščáková, Jana
dc.date.accessioned 2010-07-13T23:45:16Z
dc.date.available 2010-07-13T23:45:16Z
dc.date.issued 2006-05-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/1811
dc.description.abstract Práce byla zaměřena na stravovací návyky mladých lidí ve věku od 15 do 30 let. Cílem práce bylo provést dotazníkový průzkum za účelem zjištění stravovacích návyků mladé populace. Na základě zjištěných dat byly srovnány stravovací návyky osob studujících SOU, SŠ, VŠ a pracujících. Z průzkumu vyplynulo, že se některé skupiny respondentů stravují lépe než jiné, a však tato výživa zdaleka neodpovídá současným výživovým doporučením. cs
dc.format 52 s. cs
dc.format.extent 1603806 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject výživové doporučené dávky cs
dc.subject výživová doporučení založená na skupinách potravin cs
dc.subject stav výživy v ČR cs
dc.subject stravovací návyky mladé populace cs
dc.subject pokrm cs
dc.subject recommended nutritive value en
dc.subject recommendation of nutrition for food-stuffs en
dc.subject situation of nutrition in CR en
dc.subject feed habits of young people en
dc.subject food en
dc.title Průzkum stravovacích návyků mladé populace v České republice cs
dc.title.alternative Research of boarding habits of young population in the Czech Republic en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Buňka, František
dc.date.accepted 2006-06-26
dc.description.abstract-translated The thesis was focused on nutrition habits of young people at the age from 15 to 30. The aim of the work was to make a questionnaire survey in order to find boarding habits of young population out. Gained information about boarding habits of students studying high school (SOU, SŠ) or university (VŠ) and workers were confronted on the base of the discovered data. The results of the questionnaire survey are that some groups of respondents board better than others however this nutrition doesn't correspond with contemporary nutrition recommendations. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství a chemie cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/143 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 2261
dc.date.assigned 2005-10-10
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
blaščáková_2006_bp.pdf 1.529Mb PDF View/Open
blaščáková_2006_vp.doc 43Kb Microsoft Word View/Open
blaščáková_2006_op.doc 52.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account