dc.contributor.advisor |
Družbíková, Helena
|
|
dc.contributor.author |
Blaščáková, Jana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-13T23:45:16Z |
|
dc.date.available |
2010-07-13T23:45:16Z |
|
dc.date.issued |
2006-05-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/1811
|
|
dc.description.abstract |
Práce byla zaměřena na stravovací návyky mladých lidí ve věku od 15 do 30 let. Cílem práce bylo provést dotazníkový průzkum za účelem zjištění stravovacích návyků mladé populace. Na základě zjištěných dat byly srovnány stravovací návyky osob studujících SOU, SŠ, VŠ a pracujících. Z průzkumu vyplynulo, že se některé skupiny respondentů stravují lépe než jiné, a však tato výživa zdaleka neodpovídá současným výživovým doporučením. |
cs |
dc.format |
52 s. |
cs |
dc.format.extent |
1603806 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
výživové doporučené dávky
|
cs |
dc.subject |
výživová doporučení založená na skupinách potravin
|
cs |
dc.subject |
stav výživy v ČR
|
cs |
dc.subject |
stravovací návyky mladé populace
|
cs |
dc.subject |
pokrm
|
cs |
dc.subject |
recommended nutritive value
|
en |
dc.subject |
recommendation of nutrition for food-stuffs
|
en |
dc.subject |
situation of nutrition in CR
|
en |
dc.subject |
feed habits of young people
|
en |
dc.subject |
food
|
en |
dc.title |
Průzkum stravovacích návyků mladé populace v České republice |
cs |
dc.title.alternative |
Research of boarding habits of young population in the Czech Republic |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Buňka, František |
|
dc.date.accepted |
2006-06-26 |
|
dc.description.abstract-translated |
The thesis was focused on nutrition habits of young people at the age from 15 to 30. The aim of the work was to make a questionnaire survey in order to find boarding habits of young population out. Gained information about boarding habits of students studying high school (SOU, SŠ) or university (VŠ) and workers were confronted on the base of the discovered data. The results of the questionnaire survey are that some groups of respondents board better than others however this nutrition doesn't correspond with contemporary nutrition recommendations. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/143
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
2261
|
|
dc.date.assigned |
2005-10-10 |
|
utb.result.grade |
B |
|