Projekt zvýšení efektivnosti v provozu stravování ve Věznici Kuřim
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Tučková, Zuzana
|
|
dc.contributor.author |
Kalivoda, Ondřej
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-11T12:53:17Z |
|
dc.date.available |
2012-03-11T12:53:17Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18223
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce se zabývá problematikou stravování osob ve výkonu trestu odnětí svobo-dy ve Věznici Kuřim. Teoretická část obsahuje obecné informace o Vězeňské službě České republiky a Věznici Kuřim, charakterizuje oblast spolupráce veřejného a soukromého sek-toru a popisuje jednotlivé analytické metody použité v diplomové práci. Praktická část ana-lyzuje stravovací provoz ve Věznici Kuřim, porovnává jednotlivé možnosti stravování a vyhodnocuje výsledky prezentované analýzy. V závěru jsou formulována doporučení na zefektivnění stravovacího provozu ve Věznici Kuřim. |
cs |
dc.format |
81 s. (112 220 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
2129821 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
Efektivnost
|
cs |
dc.subject |
náklady
|
cs |
dc.subject |
odsouzení
|
cs |
dc.subject |
outsourcing
|
cs |
dc.subject |
rozpočet
|
cs |
dc.subject |
stravní dávka
|
cs |
dc.subject |
stravování
|
cs |
dc.subject |
Vězeňská služba České republiky
|
cs |
dc.subject |
Věznice Kuřim
|
cs |
dc.subject |
výkon trestu odnětí svobody
|
cs |
dc.subject |
zaměstnávání odsouzených
|
cs |
dc.subject |
Effectiveness
|
en |
dc.subject |
costs
|
en |
dc.subject |
prisoners
|
en |
dc.subject |
outsourcing
|
en |
dc.subject |
budget
|
en |
dc.subject |
meal dose
|
en |
dc.subject |
catering
|
en |
dc.subject |
Prison service of the Czech Republic
|
en |
dc.subject |
Kuřim Prison
|
en |
dc.subject |
imprisonment
|
en |
dc.subject |
employment of prisoners
|
en |
dc.title |
Projekt zvýšení efektivnosti v provozu stravování ve Věznici Kuřim |
cs |
dc.title.alternative |
Project to Improve the Effectiveness and Efficiency of Catering in the Kuřim Prison |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Skopalík, Aleš |
|
dc.date.accepted |
2011-06-02 |
|
dc.description.abstract-translated |
This diploma thesis is focused on the problems of catering of imprisoned persons in the Kuřim Prison. The theoretical part contains general information about the Prison Service of the Czech Republic and the Kuřim Prison, characterizes cooperation of public and private sector and describes the analytical methods used in the thesis. The practical part is focused on the analysis of catering service in the Kuřim Prison, compares the dining options and evaluates the results of presented analysis. The recommendations how to make the catering in the Kuřim Prison more effective are mentioned in the conclusion. |
en |
dc.description.department |
Ústav podnikové ekonomiky |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/176
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Podniková ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Enterprise Economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
21550
|
|
dc.date.assigned |
2011-03-28 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account