dc.contributor.advisor |
Sumczynski, Daniela
|
|
dc.contributor.author |
Linhartová, Ludmila
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-11T14:29:12Z |
|
dc.date.available |
2012-03-11T14:29:12Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-26 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18358
|
|
dc.description.abstract |
V teoretické části je pojednáno o tucích z hlediska výroby, složení, lidské výživy a jejich vlivu na zdravotní stav. Cílem praktické bakalářské práce bylo zhodnotit provozní kontrolu výroby másla a směsných tuků vyráběných v Olma, a.s. Jde o základní chemické stanovení obsahu vody a aktivní kyselosti, dále pak obsah soli, obsah netuků a volných mastných kyselin. |
cs |
dc.format |
62 s. |
cs |
dc.format.extent |
4194621 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
máslo
|
cs |
dc.subject |
živočišné tuky
|
cs |
dc.subject |
rostlinné tuky
|
cs |
dc.subject |
obsah vody
|
cs |
dc.subject |
aktivní kyselost
|
cs |
dc.subject |
obsah soli
|
cs |
dc.subject |
obsah netuků
|
cs |
dc.subject |
obsah volných mastných kyselin
|
cs |
dc.subject |
butter
|
en |
dc.subject |
animal fats
|
en |
dc.subject |
plant fats
|
en |
dc.subject |
fatty acids
|
en |
dc.subject |
nutrition
|
en |
dc.subject |
water content
|
en |
dc.subject |
active acidity
|
en |
dc.subject |
salt content
|
en |
dc.subject |
non-fat content
|
en |
dc.subject |
content of free fatty acids
|
en |
dc.title |
Provozní kontrola při výrobě másla |
cs |
dc.title.alternative |
Operating Check during Butter Production. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hrabě, Jan |
|
dc.date.accepted |
2011-06-20 |
|
dc.description.abstract-translated |
In the theoretical part is treated of fats from view of production, structure, human?s sustenance and their influence upon health condition. The objective of this bachelor work was to evaluate operating control of production of butter and mixed fats, which are produced in Olma a.s. It is about base chemical determination of water content and active acidity, salt content, non-fats content and free fatty acids. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/136
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
21894
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-25 |
|
utb.result.grade |
A |
|