dc.contributor.advisor |
Velichová, Helena
|
|
dc.contributor.author |
Borutová, Andrea
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-14T00:03:52Z |
|
dc.date.available |
2010-07-14T00:03:52Z |
|
dc.date.issued |
2006-05-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/1861
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na faktory ovlivňující jakost masa. Mezi primární faktory ovlivňující jakost masa se řadí předporážková manipulace se zvířaty, jateční opracování a bourání masa. Sekundární faktory ovlivňující jakost masa zahrnují povrchové ošetření masa, balení masa a skladovací podmínky. Při dodržování správných hygienických a technologických postupů se tak může docílit zvýšení údržnosti masa. |
cs |
dc.format |
37 s. |
cs |
dc.format.extent |
412946 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
maso
|
cs |
dc.subject |
jatečné zvíře
|
cs |
dc.subject |
jateční opracování
|
cs |
dc.subject |
údržnost
|
cs |
dc.subject |
meat
|
en |
dc.subject |
animals for slaughter
|
en |
dc.subject |
slaughter
|
en |
dc.subject |
shelf life
|
en |
dc.title |
Jakost masa v závislosti na podmínkách skladování. |
cs |
dc.title.alternative |
The quality of meat on addiction to conditions of shelf life |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Rop, Otakar |
|
dc.date.accepted |
2006-06-22 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis is focused on the factors affecting quality of meat. The most of primary factors affecting quality of meat rank pre-slaughtering manipulation with animals, slaughtering and cutting. Secondary factors affecting quality of meat include surface traetment of meat, packaging of meat and shelf life. Increased the shelf life of meat can be achieved by technological procedures and regular hygienic conditions. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/143
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
2275
|
|
dc.date.assigned |
2005-10-10 |
|
utb.result.grade |
B |
|