Stravování geriatrických pacientů v nemocnici
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Snopek, Petr
|
|
dc.contributor.author |
Pavlíčková, Jana
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-06T00:20:30Z |
|
dc.date.available |
2013-10-06T00:20:30Z |
|
dc.date.issued |
2011-11-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/19665
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá stravováním geriatrických pacientů v nemocnici. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část definuje pojmy geriatrie, geriatrický pacient, stáří, změny ve stáří, výživu a dietní systém geriatrických pacientů, nejčastější problémy ve výživě u geriatrického pacienta (obezita, podvýživa) a specifikovat stravovaní potřeby geriatrického pacienta. Praktická část se zabývá kvantitativním výzkumem formou dotazníku, který zjišťuje názor geriatrických pacientů na nemocniční stravování. |
cs |
dc.format |
87 s. |
cs |
dc.format.extent |
1729268 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Geriatrie
|
cs |
dc.subject |
geriatrický pacient
|
cs |
dc.subject |
stáří
|
cs |
dc.subject |
výživa
|
cs |
dc.subject |
stravování
|
cs |
dc.subject |
Geriatrics
|
en |
dc.subject |
geriatric patient
|
en |
dc.subject |
age
|
en |
dc.subject |
nutrition
|
en |
dc.subject |
catering
|
en |
dc.title |
Stravování geriatrických pacientů v nemocnici |
cs |
dc.title.alternative |
Food Provision for Geriatric Patients in Hospitals |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Blažková, Markéta |
|
dc.date.accepted |
2012-06-18 |
|
dc.description.abstract-translated |
My bachelor thesis topic deals with food provision for geriatric patients in hospital. The work is divided into theoretical and practical part. The theoretical part defines the terms of Geriatrics, geriatric patients, age, changes in old age, nutrition and diet system of geriatric patients, the most common problems in nutrition for the geriatric patients (obesity, malnutrition) and specifics of food provision for geriatric patients. The practical part deals with quantitative research in the form of a questionnaire surway that identifies opinions of geriatric patients's in the Tomas Bata Regional Hospital in Zlin. |
en |
dc.description.department |
Ústav ošetřovatelství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/100
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Všeobecná sestra |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
General Nursing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ošetřovatelství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Nursing |
en |
dc.identifier.stag |
26042
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2012-05-24 |
|
local.subject |
nemocnice
|
cs |
local.subject |
stravování
|
cs |
local.subject |
geriatričtí pacienti
|
cs |
local.subject |
hospitals
|
en |
local.subject |
catering
|
en |
local.subject |
geriatric patients
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account