Hodnocení účinnosti systému jakosti při výrobě cook serve a cook chill pokrmů
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Hrabě, Jan
|
|
dc.contributor.author |
Ležatková, Jitka
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-14T01:02:38Z |
|
dc.date.available |
2010-07-14T01:02:38Z |
|
dc.date.issued |
2006-05-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/2025
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na ověření funkčnosti systému jakosti vyráběných hotových pokrmů v menze UTB ve Zlíně. V rámci bakalářské práce byla provedena kontrola systému zavedení kritických kontrolních bodů. V praktické části kontrola dodržování kritických kontrolních bodů, včetně doplňujícího marketingového průzkumu spokojenosti strávníků. |
cs |
dc.format |
44s., 33s. obr. příloh. |
cs |
dc.format.extent |
3408500 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Kritické kontrolní body
|
cs |
dc.subject |
systém jakosti
|
cs |
dc.subject |
zchlazené pokrmy
|
cs |
dc.subject |
připravené pokrmy
|
cs |
dc.subject |
úroveň stravování
|
cs |
dc.subject |
marketingový průzkum
|
cs |
dc.subject |
Critical control points
|
en |
dc.subject |
quality system
|
en |
dc.subject |
the cool-off food
|
en |
dc.subject |
ready food
|
en |
dc.subject |
level of the boarding
|
en |
dc.subject |
marketing research
|
en |
dc.title |
Hodnocení účinnosti systému jakosti při výrobě cook serve a cook chill pokrmů |
cs |
dc.title.alternative |
The assessments of the effectivity of the quality system about the food-production cook serve and cook chill |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Buňka, František |
|
dc.date.accepted |
2006-06-26 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis deals with utility's certification of the quality system of the manufactured ready-mix in TBU's student's hall in Zlín. Within the frame of bachelor thesis the control of the Hazard analysis critical control points was made. In the practical part the abidance of the critical control points including complementing marketing research of the boarders's satisfaction was inspected. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/143
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
2257
|
|
dc.date.assigned |
2005-10-10 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account