dc.contributor.advisor |
Včelařová, Hana
|
|
dc.contributor.author |
Pivodová, Jana
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-06T10:13:21Z |
|
dc.date.available |
2013-10-06T10:13:21Z |
|
dc.date.issued |
2012-11-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/20452
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá tématem stravování a životního stylu dětí na druhém stupni ZŠ. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část pojednává o pedagogice, výchovných stylech ve škole a rodině, životním stylu, školním stravování a obezitě. V praktické části jsou interpretovány výsledky realizovaného výzkumu, který byl zaměřený na zmapování rozdílu ve stravování a životním stylu dětí, které nenavštěvují školní jídelnu. |
cs |
dc.format |
CXXIX |
cs |
dc.format.extent |
1443187 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
pedagogika
|
cs |
dc.subject |
výchova
|
cs |
dc.subject |
životní styl
|
cs |
dc.subject |
rodina
|
cs |
dc.subject |
školní stravování
|
cs |
dc.subject |
obezita
|
cs |
dc.subject |
pedagogy
|
en |
dc.subject |
education
|
en |
dc.subject |
lifestyle
|
en |
dc.subject |
family
|
en |
dc.subject |
school meals
|
en |
dc.subject |
obesity
|
en |
dc.title |
Využívání služeb školních jídelen žáky druhého stupně ZŠ ve vztahu k finanční náročnosti vybraných oblastí životního stylu |
cs |
dc.title.alternative |
Using School Canteen Services by Upper Elementary School Students in Relation to Financial Demands of the Selected Lifestyle |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Opatrný, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2013-06-18 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis deals with dietary and lifestyle of children at primary school. The work is divided into the theoretical and practical part. The theoretical part focuses on pedagogy, educational styles at school and in family, lifestyle, school meals and obesity. The results of the research are introduced in the practical part, which was aimed at mapping the difference in the diets and lifestyles of children who do not attend a school canteen. |
en |
dc.description.department |
Ústav pedagogických věd |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/101
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Učitelství odborných předmětů pro SŠ |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Secondary School Teachers' Training in Specialized Subjects |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Specializace v pedagogice |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Specialization in pedagogy |
en |
dc.identifier.stag |
31625
|
|
utb.result.grade |
E |
|
dc.date.submitted |
2013-05-02 |
|
local.subject |
druhý stupeň základní školy
|
cs |
local.subject |
školní stravování
|
cs |
local.subject |
zdravá výživa
|
cs |
local.subject |
obezita
|
cs |
local.subject |
secondary school
|
en |
local.subject |
school catering
|
en |
local.subject |
healthy eating
|
en |
local.subject |
obesity
|
en |