Inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže
Show full item record
No preview available
Title:
|
Inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže |
Author: |
Maňásková, Petra
|
Advisor: |
Lukášková, Eva
|
Abstract:
|
Bakalářská práce je literární rešerše na téma mikroflóra kuřecí kůže. V práci jsou popsány inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže. Práce zárověň poskytuje přehled o mikroflóře, která se může vyskytovat na kůži jatečné drůbeže a rovněž je popsáno složení drůbežího masa. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/2147
|
Date:
|
2006-05-31 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
C
2305
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account