Charakteristika košťálové zeleniny z hlediska významných výživových látek
Show full item record
No preview available
Title:
|
Charakteristika košťálové zeleniny z hlediska významných výživových látek |
Author: |
Jonášová, Martina
|
Advisor: |
Vojtíšková, Petra
|
Abstract:
|
Cílem bakalářské práce bylo charakterizovat jednotlivé druhy košťálové zeleniny (brokoli-ce, květák, zelí, kapusta, kedluben). Byly popsány obecné požadavky těchto plodin na pěstování, chemické složení a význam této zeleniny ve výživě člověka. Následně byly jed-notlivé druhy košťálové zeleniny charakterizovány z hlediska obsahu základních a esenciál-ních živin a dalších významných látek, zejména z hlediska jejich účinků na lidské zdraví. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/21860
|
Date:
|
2012-01-06 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
A
25756
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account