Charakteristika košťálové zeleniny z hlediska významných výživových látek

DSpace Repository

Language: English čeština 

Charakteristika košťálové zeleniny z hlediska významných výživových látek

Show full item record

No preview available
Title: Charakteristika košťálové zeleniny z hlediska významných výživových látek
Author: Jonášová, Martina
Advisor: Vojtíšková, Petra
Abstract: Cílem bakalářské práce bylo charakterizovat jednotlivé druhy košťálové zeleniny (brokoli-ce, květák, zelí, kapusta, kedluben). Byly popsány obecné požadavky těchto plodin na pěstování, chemické složení a význam této zeleniny ve výživě člověka. Následně byly jed-notlivé druhy košťálové zeleniny charakterizovány z hlediska obsahu základních a esenciál-ních živin a dalších významných látek, zejména z hlediska jejich účinků na lidské zdraví.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21860
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 25756


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
jonášová_2012_bp.pdf 1.217Mb PDF View/Open
jonášová_2012_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
jonášová_2012_op.pdf 1.007Mb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account