Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky
Show full item record
No preview available
Title:
|
Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky |
Author: |
Černá, Kateřina
|
Advisor: |
Mlček, Jiří
|
Abstract:
|
Diplomová práce se zabývá zhodnocením systému propagace tradičních pokrmů a používání receptur tradičních pokrmů v restauracích České republiky. V teoretické části jsou popsány složky potravy a vývoj a kořeny stravování (gastronomie) od počátku lidstva do dnes. Praktická část obsahuje vyhodnocení sestaveného dotazníku, který zjišťuje konkrétní pou-žívání receptur tradičních pokrmů a zdrojů regionálních surovin v restauracích České re-publiky. Dotazníky byly vyplněny respondenty ze všech úrovní gastronomie, napříč celou ČR. Jednotlivé otázky jsou vyhodnoceny pomocí grafů, tabulek a slovního hodnocení. V závěru práce jsou zhodnoceny výsledky. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/21880
|
Date:
|
2012-01-06 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
25777
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account