Víno jako součást gastronomie

DSpace Repository

Language: English čeština 

Víno jako součást gastronomie

Show full item record

No preview available
Title: Víno jako součást gastronomie
Author: Meisel, Petr
Advisor: Sukovitá, Marcela
Abstract: Cílem této bakalářské práce je ukázat možnosti jak kombinovat jídlo a víno. Upozornit na informace uváděné výrobci vín na etiketách svých výrobků. V práci je dále uvedena krátká historie vína, kategorie a označování vín dle zákona. Také se zabývám odrůdami révy vinné zapsanými do státní odrůdové knihy a základy sommelierství.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22031
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: C 27692


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
meisel_2012_bp.pdf 1.330Mb PDF View/Open
meisel_2012_vp.zip 68.23Kb Unknown View/Open
meisel_2012_op.doc 226Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account