Víno jako součást gastronomie
Show full item record
No preview available
Title:
|
Víno jako součást gastronomie |
Author: |
Meisel, Petr
|
Advisor: |
Sukovitá, Marcela
|
Abstract:
|
Cílem této bakalářské práce je ukázat možnosti jak kombinovat jídlo a víno. Upozornit na informace uváděné výrobci vín na etiketách svých výrobků. V práci je dále uvedena krátká historie vína, kategorie a označování vín dle zákona. Také se zabývám odrůdami révy vinné zapsanými do státní odrůdové knihy a základy sommelierství. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22031
|
Date:
|
2012-01-06 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
C
27692
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account