Charakteristika a vlastnosti červené řepy
Show full item record
No preview available
|
Title:
|
Charakteristika a vlastnosti červené řepy |
| Author: |
Velková, Gabriela
|
| Advisor: |
Škrovánková, Soňa
|
|
Abstract:
|
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou a vlastnostmi červené řepy. Je popisováno její pěstování, typy odrůd, škůdci a choroby. Dále je v práci uvedeno chemické složení červené řepy se zaměřením na betalainová barviva, její využití vzhledem k dlouhé skladovatelnosti jako zeleniny v čerstvém i tepelně upraveném stavu, a také pozitivní účinky na lidský organismus. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22070
|
|
Date:
|
2012-02-01 |
|
Availability:
|
Bez omezení |
|
Department:
|
Ústav technologie potravin |
|
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
|
Grade for thesis and defense:
|
A
25835
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account