Charakteristika a vlastnosti červené řepy
Show full item record
No preview available
| 
Title: 
 | 
Charakteristika a vlastnosti červené řepy | 
| Author: | 
Velková, Gabriela
 | 
| Advisor: | 
Škrovánková, Soňa
 | 
| 
Abstract:
 | 
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou a vlastnostmi červené řepy. Je popisováno její pěstování, typy odrůd, škůdci a choroby. Dále je v práci uvedeno chemické složení červené řepy se zaměřením na betalainová barviva, její využití vzhledem k dlouhé skladovatelnosti jako zeleniny v čerstvém i tepelně upraveném stavu, a také pozitivní účinky na lidský organismus. | 
| 
URI:
 | 
http://hdl.handle.net/10563/22070
 | 
| 
Date:
 | 
2012-02-01 | 
| 
Availability:
 | 
Bez omezení | 
| 
Department:
 | 
Ústav technologie potravin | 
| 
Discipline:
 | 
Chemie a technologie potravin | 
| 
Grade for thesis and defense:
 | 
A
25835
 | 
        	     
                
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
 
 
Search DSpace
Browse
- 
All of DSpace
 
- 
This Collection
 
 
My Account