Obsah mastných kyselin a jejich esterů ve vybraných odrůdách červeného vína
Show full item record
No preview available
Title:
|
Obsah mastných kyselin a jejich esterů ve vybraných odrůdách červeného vína |
Author: |
Gabrielová, Marie
|
Advisor: |
Hanuštiak, Pavel
|
Abstract:
|
Diplomová práce je zaměřena na stanovení mastných kyselin a jejich esterů pomocí plynové chromatografie ve vybraných vzorcích červeného vína. Byla vyzkoušena možnost úpravy vzorků a nalezeny optimální chromatografické podmínky pro jejich analýzu. Bylo stanoveno množství mastných kyselin a jejich esterů ve vybraných vzorcích a získané hodnoty byly porovnány s publikovanou literaturou. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22231
|
Date:
|
2012-02-01 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
25733
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account