dc.contributor.advisor |
Buňková, Leona
|
|
dc.contributor.author |
Halusková, Lucie
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-14T05:18:40Z |
|
dc.date.available |
2010-07-14T05:18:40Z |
|
dc.date.issued |
2006-09-04 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/2225
|
|
dc.description.abstract |
Objasnění vlastností prebiotik (synbiotik). Popis jejich chemické struktury, přirozené zdroje a jejich využití. Objasnění vztahu prebiotik a bakterií mléčného kvašení. Trávicí systém člověka, poměry v trávicím traktu při jeho správné funkci a při patologických stavech, doporučené vhodné denní dávky prebiotik. |
cs |
dc.format |
45 s. |
cs |
dc.format.extent |
595061 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
prebiotika
|
cs |
dc.subject |
synbiotika
|
cs |
dc.subject |
bakterie mléčného kvašení
|
cs |
dc.subject |
trávicí systém
|
cs |
dc.subject |
prebiotics
|
en |
dc.subject |
synbiotics
|
en |
dc.subject |
lactic acid bacteria
|
en |
dc.subject |
alimentary system
|
en |
dc.title |
Účinek prebiotik (popř. i synbiotik) na funkci trávicí soustavy |
cs |
dc.title.alternative |
The effect of prebiotics (and synbiotics) on alimentary system |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mišurcová, Ladislava |
|
dc.date.accepted |
2006-09-14 |
|
dc.description.abstract-translated |
The explanation properties of prebiotics and synbiotics. Description of their chemical structure, natural occurrence and their applications. The explanation relationship of prebiotics and lactic acid bacteria. The human alimentary system, the conditions inside of human alimentary system at correct function and at pathological functions, recommended proper dose of prebiotics. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/143
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
2254
|
|
dc.date.assigned |
2005-10-10 |
|
utb.result.grade |
A |
|