Vývoj stravování středoškolské mládeže mezi lety 1999 až 2011; komparace vybraných nutričních hodnot

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vývoj stravování středoškolské mládeže mezi lety 1999 až 2011; komparace vybraných nutričních hodnot

Show simple item record

dc.contributor.advisor Mlček, Jiří
dc.contributor.author Rozmahelová, Květuše
dc.date.accessioned 2013-10-08T08:52:59Z
dc.date.available 2013-10-08T08:52:59Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/22361
dc.description.abstract Cílem diplomové práce bylo zjištění vývoje školního stravování středoškolské mládeže mezi lety 1999 až 2011 z hlediska energetické a výživové hodnoty. V teoretické části jsou uvedeny obecné informace o výživových hodnotách. Praktická část obsahuje údaje o množství potravin, které byly předmětem zkoumání a jejich výživovým hodnotám. Násle-dují tabulky a grafy se získanými výsledky. V závěru je uveden výsledek porovnání získa-ných hodnot a jejich hodnocení s možnostmi nápravy. cs
dc.format 79 s. (113 107 znaků) cs
dc.format.extent 2803050 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Výživa cs
dc.subject biologická hodnota stravy cs
dc.subject dospívající cs
dc.subject školní stravování cs
dc.subject Nutrition en
dc.subject diet biological value en
dc.subject teens en
dc.subject school meals en
dc.title Vývoj stravování středoškolské mládeže mezi lety 1999 až 2011; komparace vybraných nutričních hodnot cs
dc.title.alternative Development of High School Catering between 1999 and 2011; Comparison of Selected Nutrient Values en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Družbíková, Helena
dc.date.accepted 2012-06-04
dc.description.abstract-translated The aim of this thesis was to determine the development of secondary school students in school meals between 1999 and 2011 in terms of energy and nutritional value. In the theoretical section provides general information about the nutritional values. The practical part contains data about the amount of food that were under investigation and their nutritional values. The following tables and graphs with the obtained results. The end result is shown comparing the values obtained and their evaluation of possible remedies. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18592 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 24172
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2012-05-21


Files in this item

Files Size Format View
rozmahelová_2012_dp.pdf 2.673Mb PDF View/Open
rozmahelová_2012_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open
rozmahelová_2012_op.doc 89Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account