dc.contributor.advisor |
Mlček, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Rozmahelová, Květuše
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-08T08:52:59Z |
|
dc.date.available |
2013-10-08T08:52:59Z |
|
dc.date.issued |
2012-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/22361
|
|
dc.description.abstract |
Cílem diplomové práce bylo zjištění vývoje školního stravování středoškolské mládeže mezi lety 1999 až 2011 z hlediska energetické a výživové hodnoty. V teoretické části jsou uvedeny obecné informace o výživových hodnotách. Praktická část obsahuje údaje o množství potravin, které byly předmětem zkoumání a jejich výživovým hodnotám. Násle-dují tabulky a grafy se získanými výsledky. V závěru je uveden výsledek porovnání získa-ných hodnot a jejich hodnocení s možnostmi nápravy. |
cs |
dc.format |
79 s. (113 107 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
2803050 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Výživa
|
cs |
dc.subject |
biologická hodnota stravy
|
cs |
dc.subject |
dospívající
|
cs |
dc.subject |
školní stravování
|
cs |
dc.subject |
Nutrition
|
en |
dc.subject |
diet biological value
|
en |
dc.subject |
teens
|
en |
dc.subject |
school meals
|
en |
dc.title |
Vývoj stravování středoškolské mládeže mezi lety 1999 až 2011; komparace vybraných nutričních hodnot |
cs |
dc.title.alternative |
Development of High School Catering between 1999 and 2011; Comparison of Selected Nutrient Values |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Družbíková, Helena |
|
dc.date.accepted |
2012-06-04 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this thesis was to determine the development of secondary school students in school meals between 1999 and 2011 in terms of energy and nutritional value. In the theoretical section provides general information about the nutritional values. The practical part contains data about the amount of food that were under investigation and their nutritional values. The following tables and graphs with the obtained results. The end result is shown comparing the values obtained and their evaluation of possible remedies. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18592
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, Hygiene and Economics of Food Production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
24172
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2012-05-21 |
|