dc.contributor.advisor |
Vltavská, Pavlína
|
|
dc.contributor.author |
Hakenová, Markéta
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-08T21:53:06Z |
|
dc.date.available |
2013-10-08T21:53:06Z |
|
dc.date.issued |
2012-02-24 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/22667
|
|
dc.description.abstract |
Práce se zabývá historií a vývojem plastické a estetické chirurgie. První část se zaměřuje na vztah člověka k pochutinám, na stručný popis tukové tkáně, stádia celulitidy, tukových buněk a podkoţního tuku. Dále jsou zde popsány techniky invazivní a neinvazivní liposukce, jejich typy včetně ošetření a kontraindikace. |
cs |
dc.format |
35 |
cs |
dc.format.extent |
815749 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
tuk
|
cs |
dc.subject |
liposukce
|
cs |
dc.subject |
obezita
|
cs |
dc.subject |
nadváha
|
cs |
dc.subject |
Fat
|
en |
dc.subject |
Liposuction
|
en |
dc.subject |
Obesity
|
en |
dc.subject |
Overweight
|
en |
dc.title |
Neinvazivní liposukce |
cs |
dc.title.alternative |
Non-Invasive Liposuction |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Pavlačková, Jana |
|
dc.date.accepted |
2012-09-03 |
|
dc.description.abstract-translated |
The work deals with the history and development of plastic and aesthetic surgery. The first part focuses on man's relationship to meal, a brief description of the fatty tissue, adipose cells stage, cellulitis and subcutaneous fat. In addition, there are non-invasive and invasive techniques described liposuction, their types, including treatment and contra-indications. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/145
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25730
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2012-07-27 |
|