Neinvazivní liposukce

DSpace Repository

Language: English čeština 

Neinvazivní liposukce

Show simple item record

dc.contributor.advisor Vltavská, Pavlína
dc.contributor.author Hakenová, Markéta
dc.date.accessioned 2013-10-08T21:53:06Z
dc.date.available 2013-10-08T21:53:06Z
dc.date.issued 2012-02-24
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/22667
dc.description.abstract Práce se zabývá historií a vývojem plastické a estetické chirurgie. První část se zaměřuje na vztah člověka k pochutinám, na stručný popis tukové tkáně, stádia celulitidy, tukových buněk a podkoţního tuku. Dále jsou zde popsány techniky invazivní a neinvazivní liposukce, jejich typy včetně ošetření a kontraindikace. cs
dc.format 35 cs
dc.format.extent 815749 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject tuk cs
dc.subject liposukce cs
dc.subject obezita cs
dc.subject nadváha cs
dc.subject Fat en
dc.subject Liposuction en
dc.subject Obesity en
dc.subject Overweight en
dc.title Neinvazivní liposukce cs
dc.title.alternative Non-Invasive Liposuction en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Pavlačková, Jana
dc.date.accepted 2012-09-03
dc.description.abstract-translated The work deals with the history and development of plastic and aesthetic surgery. The first part focuses on man's relationship to meal, a brief description of the fatty tissue, adipose cells stage, cellulitis and subcutaneous fat. In addition, there are non-invasive and invasive techniques described liposuction, their types, including treatment and contra-indications. en
dc.description.department Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/145 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25730
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2012-07-27


Files in this item

Files Size Format View
hakenová_2012_bp.pdf 796.6Kb PDF View/Open
hakenová_2012_vp.doc 92Kb Microsoft Word View/Open
hakenová_2012_op.doc 96Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account