dc.contributor.advisor |
Forman, Václav
|
|
dc.contributor.author |
Pavelková, Michaela
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-09T02:18:30Z |
|
dc.date.available |
2013-10-09T02:18:30Z |
|
dc.date.issued |
2012-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/22827
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této bakalářské práce bylo získat přehled o látkách, které obohacují stravu. V teoretické části jsou popsány základní živiny, vitamíny a minerální látky, které jsou obsaženy v doplňcích stravy. Dále se práce věnuje problematice legislativních předpisů, označování a uvádění doplňků na trh. V praktické části byl vytvořen a vyhodnocen dotazník. Získané data představují informaci o užívání doplňků stravy v široké veřejnosti. |
cs |
dc.format |
65 |
cs |
dc.format.extent |
3951871 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Doplněk stravy
|
cs |
dc.subject |
výživa
|
cs |
dc.subject |
živiny
|
cs |
dc.subject |
vitaminy
|
cs |
dc.subject |
Food supplement
|
en |
dc.subject |
nutrition
|
en |
dc.subject |
nutrients
|
en |
dc.subject |
vitamins
|
en |
dc.title |
Obohacování stravy potravinovými doplňky |
cs |
dc.title.alternative |
The Enrichment of Food by Food Supplements |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kráčmar, Stanislav |
|
dc.date.accepted |
2012-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
The object of this bachelor's thesis is an overview of the substances that enrich the diet. The theoretical part of this thesis describes the essential nutrients, vitamins and minerals which are contained in food supplements. It also works on problems of legislative regulations, labeled and placed on the market. In the practical part, the questionnaire was developed and evaluated. The obtained data represent information about the using of nutritional supplements in the general public. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25769
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2012-05-21 |
|