Nakládání s odpadem v hotelovém provozu a jeho vliv na životní prostředí

DSpace Repository

Language: English čeština 

Nakládání s odpadem v hotelovém provozu a jeho vliv na životní prostředí

Show simple item record

dc.contributor.advisor Nečesánková, Zdeňka
dc.contributor.author Martínek, Lukáš
dc.date.accessioned 2013-10-09T11:02:50Z
dc.date.available 2013-10-09T11:02:50Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/23113
dc.description.abstract Cílem této bakalářské práce je poukázat na problematiku při nakládání s odpady v běžném životě. Zabývá se také otázkou nakládání a likvidací odpadu v hotelovém provozu. V této práci jsou zahrnuty předpisy, nařízení a normy, které musí hotely splňovat. Řeší se zde otázka dopadu nesprávného zacházení s odpady a jeho vliv na životní prostředí. Je zde zmíněna i aktuální problematika životní prostředí a Evropská unie. cs
dc.format 48 cs
dc.format.extent 1568593 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Odpady cs
dc.subject odpadové hospodářství cs
dc.subject odstranění odpadu cs
dc.subject odpady ze stravování cs
dc.subject skládkování cs
dc.subject gastronomie cs
dc.subject životní prostředí cs
dc.subject Evropská unie cs
dc.subject waste en
dc.subject waste management en
dc.subject waste disposal en
dc.subject waste from eating en
dc.subject waste dumping en
dc.subject gastronomy en
dc.subject environment en
dc.subject European Union en
dc.title Nakládání s odpadem v hotelovém provozu a jeho vliv na životní prostředí cs
dc.title.alternative Waste Management in Hotel Service and Its Impact an The Environment. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Brachtl, Václav
dc.date.accepted 2012-06-11
dc.description.abstract-translated The aim of this bachelor's thesis is to point to the issues of handling waste in everyday life. It also deals with the matter of handling and disposal of waste in hotel operation. This the-sis also includes regulations, ordinances and standarts that the hotels have to meet. Ina-ppropriate handling of waste and its impacts on the environment are also adressed in this thesis. Moreover, there are mentioned current environmental and EU issues. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25821
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2012-05-21


Files in this item

Files Size Format View
martínek_2012_bp.pdf 1.495Mb PDF View/Open
martínek_2012_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
martínek_2012_op.doc 226.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account