Způsoby stravování ve VS ČR a jejich vliv na stravovací návyky vězňů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Způsoby stravování ve VS ČR a jejich vliv na stravovací návyky vězňů

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kráčmar, Stanislav
dc.contributor.author Švehla, Stanislav
dc.date.accessioned 2013-10-09T15:50:23Z
dc.date.available 2013-10-09T15:50:23Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/23282
dc.description.abstract Cílem diplomové práce bylo rozšířit přehled o způsobu, úrovni a koncepci stravování vězňů ve stravovacích zařízeních Vězeňské služby ČR. Práce se zabývá systémem stravování jednotlivých kategorií strávníků s ohledem na stanovené finančních náležitostí stravy a plnění stanovených nutričních hodnot, včetně doporučených dávek potravin. Práce se rovněž zabývá skladbou strávníků, stravovacími návyky vězňů a jejich možným vývojem v důsledku vlivu systému stravování v zařízeních Vězeňské služby ČR. Součástí práce je také dotazníkový průzkum, zaměřený na porovnání stravovacích návyků před výkonem trestu a v současnosti. cs
dc.format 68 s. (14 450) cs
dc.format.extent 3227336 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Vězeňská služba cs
dc.subject kategorie strávníků cs
dc.subject stravní limity cs
dc.subject doporučené dávky potravin cs
dc.subject stravovací návyky cs
dc.subject preference cs
dc.subject Prison Service en
dc.subject category of consumers en
dc.subject meal limits en
dc.subject recommended food portions en
dc.subject eating habits en
dc.subject preference en
dc.title Způsoby stravování ve VS ČR a jejich vliv na stravovací návyky vězňů cs
dc.title.alternative Ways of Catering in Prison Service of the Czech Republic and Their Infulence on Habits of Prisoners en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Vojtíšková, Petra
dc.date.accepted 2012-06-04
dc.description.abstract-translated The aim of the thesis was to enlarge the summary of the method, level and concept of pris-oners? alimentation in the food facilities of the Prison Service of the Czech Republic. The thesis deals with the alimentation system of individual categories of consumers with regard to determined financial proprieties of food and the fulfillment of determined nutritional values, incl. recommended portions of food. The thesis also deals with the structure of consumers, eating habits of prisoners and their possible development as the result of the alimentation system in the food facilities of the Prison Service of the Czech Republic. An integral part of the thesis is questionnaire re-search aimed at a comparison of eating habits prior to execution of a punishment and in the presence. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18592 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25412
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2012-05-21


Files in this item

Files Size Format View
švehla_2012_dp.pdf 3.077Mb PDF View/Open
švehla_2012_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
švehla_2012_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account