Analýza skladového hospodářství
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Strohmandl, Jan
|
|
dc.contributor.author |
Pleska, Jiří
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-09T17:15:14Z |
|
dc.date.available |
2013-10-09T17:15:14Z |
|
dc.date.issued |
2011-12-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/23349
|
|
dc.description.abstract |
Tématem této bakalářské práce je analýza skladového hospodářství. Teoretická část je za-měřena na charakteristiky zásob, řízení zásob a skladování. Cílem praktické části je zana-lyzovat daný sklad. Popsat nejdříve jednotlivé oddělení, jak fungují a co mají za úkol. Dále pak zanalyzovat, jaké technologie ve skladu používají a kdo je užívá, potom jaké skladovací systémy využívají, dále zanalyzuje palety s ?NON FOODEM? a jako poslední zanalyzuje silné a slabé stránky skladu. Na závěr, na základě slabých stránek, bude navrhnuto a doporučeno skladu, co by měl zlepšit, aby sklad ušetřil čas a náklady. |
cs |
dc.format |
53 s. (55 103 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
2188723 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Řízení zásob
|
cs |
dc.subject |
skladová technologie
|
cs |
dc.subject |
skladové hospodářství
|
cs |
dc.subject |
zásoby
|
cs |
dc.subject |
stock control
|
en |
dc.subject |
warehouse technology
|
en |
dc.subject |
warehousing
|
en |
dc.subject |
stocks
|
en |
dc.title |
Analýza skladového hospodářství |
cs |
dc.title.alternative |
Warehousing Analysis |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Musil, Miroslav |
|
dc.date.accepted |
2012-06-06 |
|
dc.description.abstract-translated |
The topic of this thesis is "An analysis Warehousing?.The theoretical part is concentrated on characteristics: stocks, stock control and warehousing. The goal of the practical part of the thesis is an analysis of the given warehouse, description of its departments and their functions. Another point is an analysis of technologies - which are used, who uses them and which systems of warehousing are used, it analyses pallets "NON FOOD" and the last point is an analysis of strengths and weaknesses of the warehouse. In the end, based on the analysis of the weaknesses, some improvements are suggested and recommended to save time and costs. |
en |
dc.description.department |
Ústav logistiky |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/106
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistika a management |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistics and Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
27425
|
|
utb.result.grade |
D |
|
dc.date.submitted |
2012-05-11 |
|
local.subject |
skladování
|
cs |
local.subject |
zlepšování procesů
|
cs |
local.subject |
storage
|
en |
local.subject |
process improvement
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account