dc.contributor.advisor |
Matějíčková, Radmila
|
|
dc.contributor.author |
Skrzeková, Milada
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-09T18:48:21Z |
|
dc.date.available |
2013-10-09T18:48:21Z |
|
dc.date.issued |
2012-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/23402
|
|
dc.description.abstract |
V úvodu bakalářské práce se budu zabývat co je vlastně zkratka HACCP, jeho historie a zavádění HACCP (systém). Dále navazující legislativa ČR/EU. Sestavení týmu HACCP, analýza nebezpečí a stanovení CCP. Postup systému HACCP a zajištění zdravotně nezávadných (potravin) a z toho vyplývající ověřování systému HACCP X nedostatky HACCP ? vlastní a konkrétní aplikace, to je základ práce. Závěrem řešení praktických příkladů. |
cs |
dc.format |
50 |
cs |
dc.format.extent |
1367166 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
legislativa
|
cs |
dc.subject |
nebezpečí potravin
|
cs |
dc.subject |
zdravotně nezávadné potraviny
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.subject |
legislation
|
en |
dc.subject |
danger of food
|
en |
dc.subject |
in terms of health unsoud food
|
en |
dc.title |
Zásady systémů HACCP a jeho konkrétní aplikace v potravinářských procesech |
cs |
dc.title.alternative |
The Principles of the HACCP System and its Specific Applications in Food Processing Operations |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bastlová, Zita |
|
dc.date.accepted |
2012-06-13 |
|
dc.description.abstract-translated |
In opening bachelor thesis will be follow up what is abbreviation HACCP, his history and innovation HACCP system. Distance continue in legislation Czech Republic/European Union. Aassemblage of team HACCP, analysis of danger and determination CCP. An advance system of HACCP and securing in terms of health unsoud food and resultant verification system HACCP X absence of HACCP ? personal and concrete aplications, this is basis of these report. In the end of report resolution practical example. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25528
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2012-05-21 |
|