Zásady systémů HACCP a jeho konkrétní aplikace v potravinářských procesech

DSpace Repository

Language: English čeština 

Zásady systémů HACCP a jeho konkrétní aplikace v potravinářských procesech

Show simple item record

dc.contributor.advisor Matějíčková, Radmila
dc.contributor.author Skrzeková, Milada
dc.date.accessioned 2013-10-09T18:48:21Z
dc.date.available 2013-10-09T18:48:21Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/23402
dc.description.abstract V úvodu bakalářské práce se budu zabývat co je vlastně zkratka HACCP, jeho historie a zavádění HACCP (systém). Dále navazující legislativa ČR/EU. Sestavení týmu HACCP, analýza nebezpečí a stanovení CCP. Postup systému HACCP a zajištění zdravotně nezávadných (potravin) a z toho vyplývající ověřování systému HACCP X nedostatky HACCP ? vlastní a konkrétní aplikace, to je základ práce. Závěrem řešení praktických příkladů. cs
dc.format 50 cs
dc.format.extent 1367166 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject HACCP cs
dc.subject legislativa cs
dc.subject nebezpečí potravin cs
dc.subject zdravotně nezávadné potraviny cs
dc.subject HACCP en
dc.subject legislation en
dc.subject danger of food en
dc.subject in terms of health unsoud food en
dc.title Zásady systémů HACCP a jeho konkrétní aplikace v potravinářských procesech cs
dc.title.alternative The Principles of the HACCP System and its Specific Applications in Food Processing Operations en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Bastlová, Zita
dc.date.accepted 2012-06-13
dc.description.abstract-translated In opening bachelor thesis will be follow up what is abbreviation HACCP, his history and innovation HACCP system. Distance continue in legislation Czech Republic/European Union. Aassemblage of team HACCP, analysis of danger and determination CCP. An advance system of HACCP and securing in terms of health unsoud food and resultant verification system HACCP X absence of HACCP ? personal and concrete aplications, this is basis of these report. In the end of report resolution practical example. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25528
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2012-05-21


Files in this item

Files Size Format View
skrzeková_2012_bp.pdf 1.303Mb PDF View/Open
skrzeková_2012_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open
skrzeková_2012_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account