Vliv účinků biologicky aktivních látek rostliny Tecome lapacho na lidské zdraví

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv účinků biologicky aktivních látek rostliny Tecome lapacho na lidské zdraví

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hoza, Ignác
dc.contributor.author Fomiczewová, Helena
dc.date.accessioned 2010-07-14T06:06:38Z
dc.date.available 2010-07-14T06:06:38Z
dc.date.issued 2006-05-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/2345
dc.description.abstract Bakalářská práce je věnována rostlině Tecome lapacho, jejímu popisu a jejím charakteristickým znakům. Je zaměřena na její biologicky aktivní látky, na vliv těchto látek na lidské zdraví a na jejich případné využití v potravinářském průmyslu. cs
dc.format 47 s, 6 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 999706 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Tecome lapacho cs
dc.subject lapachol cs
dc.subject přírodní antibiotika cs
dc.subject saponiny cs
dc.subject Tecome lapacho en
dc.subject lapachol en
dc.subject natural antibiotic en
dc.subject saponin en
dc.title Vliv účinků biologicky aktivních látek rostliny Tecome lapacho na lidské zdraví cs
dc.title.alternative The influence of bioactive substances of Tecome lapacho plant on human health en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Zemanová, Jana
dc.date.accepted 2006-06-22
dc.description.abstract-translated The thesis deals with the plant known like Tecome lapacho, its description and charakteristic features. It focuses on the bioactive substances contained in this plant, their influence on human health and significance for nutrition and food industry. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství a chemie cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/143 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 2293
dc.date.assigned 2005-10-10
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
fomiczewová_2006_bp.pdf 976.2Kb PDF View/Open
fomiczewová_2006_vp.doc 44.5Kb Microsoft Word View/Open
fomiczewová_2006_op.doc 47Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account